27 Feb 2017
February 27, 2017

Kies voor een registermediator

0 reacties

logo-mfn adr-logo

Beste lezers,
Als u een mediator zoekt, kies dan voor een registermediator van de MfN (Mediationfederatie Nederland). Deze mediators hebben pittige examens gedaan en vallen bij de MfN onder de klachtenregeling en het tuchtrecht. Ze moeten jaarlijks PE-punten halen en worden gecontroleerd door de MfN. Als u niet tevreden bent over uw (MfN-)mediator, kunt u een klacht indienen. Als uw mediator geen lid is van de MfN of ADR (dat is een andere organisatie voor registermediators in Nederland), kunt u nergens verhaal halen!
Een minderheid van de mediators in Nederland is lid van de MfN of de ADR en dus geen registermediator. Daar kunnen ze plausibele redenen voor hebben, maar vraag er wel naar.
Mariëtte van Wissen is registermediator. Haar werkwijze staat borg voor kwaliteit.
Zij is ook lid van het ADR.