Donderdag 1 september nieuwe masterclass Overtuigend Presenteren. De kosten: slechts 19,50!!!
De masterclass is van 19.30-22.00 uur in Heeze (N-B). Meld je aan: info@vanwissencommunicatie.nl

Enkele reacties van deelnemers op eerdere trainingen:

1) ‘Het was een leerzame avond. Je gaf mensen de ruimte. Gaf goede feedback, gaf tips waar je iets mee kunt.
Ik vond het ook erg knap dat, als een van de deelnemers dreigde uit te wijken, je die persoon weer snel op het ‘rechte’ pad had, snel bij de les had. Je deed dat op een natuurlijke manier, niet schoolmeesterachtig maar met respect voor de ander. Je luistert goed en raakt de kern met je samenvatting(en).
Die weetjes over framen en over het gebruik van stijlfiguren vond ik erg leuk.’

2) ‘Mariette is een vakvrouw die de deelnemers respecteert en met positiviteit je aan het denken zet en je laat staan waar je voor staat! De masterclass geeft je in korte tijd de handvatten om duidelijk, zonder jezelf te verliezen, voor de dag te komen.’
‘De masterclass mag voor mij zeker een vervolg krijgen. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd en de nodige handvatten gekregen om beter te presenteren. Ik vond het ook erg leuk hoe je het bracht: niet saai en lekker actief.’

3) ‘Als voorbereiding op de masterclass moesten we van tevoren een presentatie voorbereiden over onszelf. Na mijn presentatie daagde Mariëtte mij op een aanmoedigende manier uit om in plaats van mijn ‘opgesomde’ cv te denken aan een plaatje of foto dat echt uitlegt waarom het draait in mijn leven. Direct naar de kern om kort en krachtig uit te leggen wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Dat was een snelle les en mooie uitdaging binnen tien minuten!

4) ‘De vertrouwelijke sfeer tijdens de masterclass zorgde ervoor dat ook de mededeelnemers de ruimte hadden om hun eigen ervaringen en zorgen te delen. Men voelde zich vrij om elkaar aan te moedigen. Het was een leerzame avond die smaakt naar meer!’

5) ‘Ik dacht: Presenteren kun je niet in enkele uren leren maar och: ’t valt te proberen! Wat heb ik me daarin vergist, nu ik bij Mariëtte ben gewist… ‘t Was gezellig, ontspannen en ik stak veel op! Mijn presentaties worden nu vast TOP’