30 Aug 2016
August 30, 2016

Heb medelijden met Halina!

0 reacties

halina

Heeft u ook de hartelijke column van die aardige Halina Reijn gelezen?
Allemachtig, in deze column laat ze haar ware, verwende en arrogante gezicht zien.
Halina gaat met het vliegtuig op vakantie en wordt zomaar, je gelooft het niet, aangesproken en aangestaard door mensen.
Schandalig, toch?
Halina staat pontificaal in alle vrouwenbladen, laat een intieme documentaire maken over haar ongewenste kinderloosheid, grijpt alle kansen aan om op tv te verschijnen, maar als ze dan aangestaard wordt door een ‘zeekoe’ (ze bedoelt hier een wat volslanke vrouw), dan is Halina oh zo zielig en verongelijkt.

Ach ach, wat is het toch een straf om bekend en beroemd te zijn.
Ach ach, wat een hel dat jaarlijks duizenden mensen een kaartje kopen om jou te zien spelen in een theater of in een film.
Wat naar toch, dat honderdduizenden mensen naar jouw documentaire kijken en wellicht ook een traantje wegpinken als jij er elegant een wegpinkt.
Je kunt maar een rotleven hebben…

Halina schrijft nu in een reactie op alle kritiek dat ze hoopt dat lezers haar hele column lezen, en niet de quotes die worden gedeeld op sociale media.
Ik héb de hele column gelezen. Zelfs twee keer omdat ik de eerste keer niet kon geloven wat ik las.
En ja, ik leef mee met alle zeekoeien die het in hun brutale hoofd haalden om Halina aan te staren en, zoals ik begreep, zelfs iets tegen haar durfden te zeggen.