Een belangrijk onderdeel bij mijn trainingen crisiscommunicatie is natuurlijk de vraag: hoe ga ik om met ‘de pers’ als ons bedrijf/onze organisatie negatief in de publiciteit komt? Dan merk ik altijd dat het heel handig is als ik als ex-journalist uit eigen ervaring kan vertellen hoe ‘de pers’ denkt (of: kan denken) en werkt (of: kan werken) en vanuit die expertise gericht advies kan geven en handvatten kan aanreiken.
Een ander belangrijk onderdeel bij mijn training crisiscommunicatie is vanzelfsprekend interne communicatie (met medewerkers) en informatie naar bijvoorbeeld klanten, aandeelhouders, toeleveranciers.  Aan beide onderdelen, in- en externe communicatie (plus nog heel veel meer) besteedt Van Wissen Communicatie uitgebreid aandacht tijdens de training crisiscommunicatie.  Indien nodig (afhankelijk van wensen en behoeften deelnemers) wordt bij deze training met camera gewerkt.
Interesse?
info@vanwissencommunicatie.nl, of 06-222 34660