MfN-registermediator en gecertificeerd familiemediator

fabro-028        logo_mediation         logo-mfn

Mariëtte van Wissen met MfN-registermediator. MfN is een landelijke beroepsvereniging die toezicht houdt op de kwaliteit van de aangesloten mediators. Een mediator die registermediator wil worden, moet daarvoor bij het MfN pittige examens afleggen.
Mariëtte is ook gecertificeerd familiemediator. Dat wil zeggen dat zij gespecialiseerd is in echtscheidingen en problemen in de familie.
U kunt bij Mariètte terecht als u een conflict heeft met uw (ex-)partner, familie, een medewerker of collega, met de buren, of de overheid.
Een conflict maakt u boos, verdrietig, depressief en/of wanhopig. Een conflict kan uw leven behoorlijk verstieren en daarom moet het conflict zo snel mogelijk vakkundig worden begeleid en opgelost.  
 
Partijen die deelnemen aan
mediation, werken sámen aan oplossingen. Omdat de afspraken goed voelen, houdt u zich er ook beiden aan. En dat is duidelijk een win-win-situatie, in plaats van win-verlies, zoals meestal na een rechterlijke uitspraak.  

Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. De gesprekken die we voeren zijn vertrouwelijk.

U kunt mij inschakelen bij een:

  • scheidingsconflict
  • conflict over de bezoekregeling van de kinderen   
  • conflict in de familie
  • conflict op het werk: werkgever/werknemer, of collega’s onderling
  • buurt/burenconflict
  • conflict tussen overheid en burger

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek van drie kwartier. In dat gesprek wordt uitgelegd wat mediation inhoudt en hoe we samen te werk gaan.

Van Wissen Mediation heeft een intensief samenwerkingsverband met drie kennisexperts in Heeze-Leende: echtscheidingsadvocate Corrina Mikkers, financieel planner Peter Hendrikx en coach Kind en Echtscheiding (KIES) Yvonne Verhoeven.